fredag 29. november 2013

Storyline - lage en barnehage

Hei :) 

De siste ukene har vi jobbet med et prosjekt som heter Storyline. Det er en oppgave vi fikk på skole, vi skulle lage en barnehage helt i fra grunnen av og vi fikk 2 uker på denne oppgaven, jeg var på gruppe med Henriette og Lami i klassen. Vi valgte og lage en avdelings barnehage, vi var på besøk på en basebarnehage og hørte hvordan det fungerte, men syntes avdelings barnehage passet best for oss. Vi brukte til sammen 2 skoledager på og lage selve barnehagen og resultatet ble kjempe bra!
vi fikk forskjellige oppgaver underveis hvor vi skulle skrive om de forskjellige stillingene til de i barnehagen, rammeplanen og sikkerheten i barnehagen, hvor mange barn og ansatte det skulle være på avdelingen. Da vi var blitt ferdig med å lage barnehagen og fått alt på plass av det som trengs i en barnehage var det på tide, og forberede seg for en presentasjon for klassen, og lærene om hvordan vi har settet opp barnehagen vår.
Etter presentasjonen og de andre 5 gruppene var ferdig skulle lærene kåre en vinner for best fremføring av barnehagen, og elevene skulle stemme om hvilke barnehage som var best laget. Det blå toget vant best fremføring, og min barnehage (blomst barnehage) vant for best lagde barnehage.
Jeg syntes Storyline var et spennende prosjekt siden det ikke er noe vi har prøvd eller jobbet med før så det var gøy og få prøve noe nytt, og jeg lærte mye fagstoff ut av dette prosjektet.
 



Her er det noen bilder av hvordan vi lagde barnehagen, og utstillingen hvor vi vant. :) 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar